SHOP

Circus

Met onze Circus themakist wordt elk feest een spectaculaire show vol vreugde en verwondering. Stap in de schijnwerpers, vermaak het publiek en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Ridders en draken

Met onze Ridders en Draken themakist kunnen kinderen zich onderdompelen in een magische wereld vol fantasie en avontuur. Laat ze deelnemen aan heldhaftige missies, draken verslaan en het koninkrijk redden.

Prinsessen

Met onze Prinsessen themakist kunnen kinderen zich onderdompelen in de wereld van sprookjes en koninklijke avonturen. Laat ze schitteren als echte prinsessen, samen dansen op denkbeeldige bals en hun eigen sprookjesachtige verhalen creëren.

Kabouters

Met onze Kabouter themakist kunnen kinderen deelnemen aan een betoverende reis vol plezier en magie. Laat ze zich verkleden, knutselen en dansen terwijl ze de wereld van de kabouters verkennen.

Houten spelbox

Een houten spelbox is een verzameling van traditionele en hedendaagse bordspellen, kaartspellen en puzzels die zijn vervaardigd uit duurzaam en hoogwaardig hout. Deze spellen hebben vaak een klassieke uitstraling en zijn ontworpen om zowel kinderen als volwassenen te betrekken bij interactief en tactisch spelplezier.

Junior spelbox

Deze junior spelbox bevat spelletjes die zijn afgestemd op de ontwikkelingsfase en vaardigheden van peuters. Ze kunnen bestaan uit kleurrijke puzzels, educatieve spellen met vormen en kleuren, memoryspelletjes, en eenvoudige behendigheidsspellen. Peuterspellen zijn gericht op het stimuleren van de cognitieve ontwikkeling, fijne motoriek, taalontwikkeling en het opbouwen van sociale interactievaardigheden.

Zoek in onze shop

Voorgesteld:

Piraten    Circus    Hawaii    Onderwaterwereld